Популарниот сервис за онлајн едукација, Coursera, ја освои наградата за најдобар стартап во 2012та година на наградите „The 2012 Crunchies“ организирани од Tech Crunch. Coursera во своите 8 месеци постоење е дополнителен извор на знаење за околу 2 милиони студенти кои може да следат предавања на различни теми од врвни професори од преку 33 реномирани […]

Прочитај повеќе