Можеби сатирата е лекот кој ќе ја убие македонската депресија, и ќе ја замени со инспирација. Во обид да ги разбуди младите креативци, Радио МОФ стартува онлајн конкурс „Розева е младоста во кралството Македонија“ во која ги повикуваат сите кои сакаат да добијат Apple iPad 2 од 16 GB да го погледнат светот низ розевите […]

Прочитај повеќе