Нови 100.000 локации и тури низ целиот свет, најави Googlе Еarth за својот водич Tour Guide. Покрај кусите филмчиња во турите ќе бидат додадени и 1.000.000 кориснички фотографии од 200 држави.  За незапознаените со водичот, Tour Guide претставува експерт кој ви покажува интересни податоци за локацијата која сте ја гледате или уште подобро ако сакате да ја […]

Прочитај повеќе