Foursquare ја лансираше својата посебна iPhone апликација која ќе им ја олесни работата на админите и одржување на нивните бизниси, објавување на написи, активирање на специјална понуда и општи информации за нивните корисници. Апликацијата им овозможува на корисниците да објавуваат фотографии преку својот телефон или статуси, како и да ја споделуваат таа содржина со своите […]

Прочитај повеќе