Pinterest – друштвената мрежа за се што е кул – објави алатки за мерење на корисничката интеракција со пиновите, односно со споделените фотографии и линкови. Овие алатки навистина ќе им се најдат на многу брендови, блогери и корисници кои брзо сфатија дека Pinterest е навистина влијателна мрежа за потрошувачите, дури повлијателна и од Facebook. Со […]

Прочитај повеќе

Pinterest најави дека тестира нов дизајн со мал број на корисници за да се собере нивниот фидбек првин, а потоа да се испегла и објави. Иако друштвената мрежа има свој уникатен и препознатлив дизајн кој сосема одговара за купиштата слики и кул работи кои се споделуваат со еден „пин“, сепак новите промени се наменети да […]

Прочитај повеќе