Research in motion го претстави новиот, редизајниран BlackBerry World кој сега ќе има мобилни апликации, музика, филмови и популарни телевизиски серии кои можат да се изнајмат на новиот BlackBerry 10 кој ќе биде претставен за неколку дена, на 30-ти јануари. RIM вели дека мултимедијалната продавница ќе ги има сите популарни серии, филмови и песни веднаш […]

Прочитај повеќе