Ендру Пик, ко-основачот на Аtatomic, компанијата зад мобилната апликација за тимска работа Rocketr, ќе биде гостин во 14-тиот по ред Mobile Monday Macedonia кој ќе се одржи во следниот понеделник, односно на 28 јануари во 18:30 часот во Клуб ресторанот МКЦ. Г. Пик нема да зборува само за креирање на мобилни апликации, туку ќе се […]

Прочитај повеќе