Проширена реалност, паметни возила и првата мисија на Марс. Ова се само дел од технологијата и настаните кои се појавуваат во новата серија на Hulu. Настаните од „The First“ се случуваат во блиска иднина, но идната технологијата е многу добро вклопена во светот. Главните улоги се за Шон Пен и Наташа Мекелон. Пред да почнете […]

Прочитај повеќе

Бесплатниот сервис за видео на Hulu повеќе не постои, интернет телевизијата сега е дел од Yahoo View, а целата програма која ја имаше Hulu, ќе биде достапна единствено со претплата. Бесплатниот дел од програмата,  беше дел од идејата на Hulu која требаше да биде реклама за останатите програми на платформата. Новата телевизија Yahoo View како и самиот Yahoo! […]

Прочитај повеќе

Продолжува зафатениот месец на Yahoo. Откако ја купи платформата за блогирање Tumblr и ја редизајнира мрежата за фотографии, Flickr, сега фокусот на компанијата е свртен кон дигиталната телевизија. Според AllThingsDigital, Yahoo понуди меѓу 600 и 800 долари за Hulu, видео сервис кој работи на претплата и во моментов е достапен само во САД. Ова е […]

Прочитај повеќе

Hola e додаток за Chrome и Firefox кој ќе ви овозможи да гледате видеа на Hulu, BBC iPlayer, CBS, Netflix, Fox, Pandora и iTV без разлика во која држава живеете. И бидејќи Македонија се наоѓа на таа листа на блокирани држави, овој додаток ќе ви помогне доколку сакате да ја прегледувате видео содржината на некој […]

Прочитај повеќе