jOBS е забавен филм, глумата е навистина добра, но за жал филмот е фикција, вели ко-основачот на Apple, Стив Возниак. Но, Ештон Кучер, актерот кој го глуми Стив Џобс, не му остана должен и го обвини г. Вознијак дека дава ваква остра критика поради тоа што соработува како консултант на верзијата за животот на Џобс […]

Прочитај повеќе

Авторите на филмската биографија за Стив Џобс се решија трејлерот за Jobs да го објават на Instagram. Како што споменавме претходно, со претставувањето на видеа на Instagram (и можност за нивно вметнување на сајтовите), ќе може да очекуваме оваа друштвена мрежа сега да се користи и за промоција на авторските дела, како што е филмот […]

Прочитај повеќе

Првата сцена од филмот за Стив Џобс е добра, но таа никогаш не се случила, вели ко-основачот на Apple, Стив Возниак. Во сцената Стив Џобс, глумен од Ештон Качер, и г. Возниак, глумен од Џош Гад, дискутираат за дали луѓето ќе сакаат да купат компјутер, иако г. Џобс инсистира дека „како некој знае дали сака […]

Прочитај повеќе