Наскоро ќе може да вметнувате видеа внатре во вашите твитови благодарени на Vine, компанија која Twitter ја купи во октомври. Наместо да стои само линк до видеото во твитот, со Vine сега може да се интегрира видеото и да се прикаже веднаш, исто како што се прави и со сликите. Вакво интегрирано видео ќе му […]

Прочитај повеќе