Вметнатите твитови отсега ќе бидат подобри, но и поедноставни за користење. Отсега твитовите кои ги споделувате на веб страните, ќе нудат интерактивност иста каква што имаат на Twitter.com, објави компанијата на својот блог. Вметнатите твитови ќе покажуваат твитови, видеа,слики и останата содржина. Покрај ова ќе може да го видите ре-твитате или да одберете „омилени-твитови“ на […]

Прочитај повеќе