Популарниот веб стрип Cyanide & Happiness нема да биде телевизиско шоу бидејќи авторите не сакаат да ги предадат авторските права. Сепак има и добри вести за фановите, креаторiте на Cyanide and Happiness ќе се обратат до својата публикa и преку Kickstarter ќе побараат средства за реализација на своето шоу. „Почнуваме да сфаќаме дека телевизиската индустрија не […]

Прочитај повеќе