Apple не верува дека едноставна игра може да се справи со сериозни теми како религија и секс. Компанијата ги советува програмерите дека подoбро е да напишат книга за темата, односно медицинска апликации, бидејќи таквите сериозни теми бараат повеќе внимание. „Ги разгледуваме апликациите поразлично од книгите и песните, кои не ги прегледуваме. Ако сакате да ја […]

Прочитај повеќе