Од далеку се гледа црн дим, од блиску се гледа огромен пламен од неколку метри кој ја зафати зградата на Македонски пошта на плоштадот Македонија во Скопје. Првите слики беа споделени од Никола Спасов на Twitter. Се уште немаме информации за што станува збор, ниту дали има повредени, но има пожарникари на локацијата. Подолу сè […]

Прочитај повеќе