Lenovo се зајакна на полето на паметните телефони со претставување на својот нов паметен телефон K900 кој се одликува со модерен дизајн, 5,5 инчен IPS екран и голема резолуција. „Нашиот тим ги совлада клучните функции на еден паметен телефон кој го редизајниравме од темел.“, изјави директорот на Lenovo, Лиу Јун, на CES 2013, додека потпретседателот […]

Прочитај повеќе