Првата средба на сите Google ентузијасти од Македонија е закажана за 25-ти јануари, во Клубот на новинари, Скопје, од 18 до 21 часот. На отворениот настан, наречен Google Developers Group, се поканети сите ентузијасти и професионалци кои сакаат да дискутираат за бројните теми поврзани со технологијата на Google. Листата на говорници се уште не е […]

Прочитај повеќе