HTC Windows Phone 8S е вториот Windows Phone 8 уред изработен од HTC и беше објавен некаде при крајот на ноември, минатата година. Дизајнот на 8Ѕ е сличен како со својот претходник, прв WP8 од HTC – 8X, no за разлика од тој телефон е наманет да биде подостапен до просечниот корисник, и според потребите […]

Прочитај повеќе