Популарниот мобилен месинџер, WhatsApp, објави дека во последниот ден од претходната година е забележано рекордно испраќање на пораки. Бројката на испратени пораки тој ден е 18 милијарди, што е за 8 милијарди повеќе отколку претходниот рекорд. Сервисот вели дека 7 милијарди пораки се испратени, додека 11 милијарди се испорачани. Разликата помеѓу овие две категории е […]

Прочитај повеќе