Burger Fiction, профил на YouTube кој секој понеделник објавува некое интересно видео,  неодамна ја постави видео комплацијата во која се прикажани сите уреди користени во сите Џејмс Бонд филмови.

Прочитај повеќе

Во 2008-ма бројот на нештата кои се поврзани со Интернет го надмина бројот на луѓето на Земјата. До 2020-та тој број ќе надмина 50 милијарди нешта кои се поврзани со Интернет, што ќе доведе до комплетно ново секојдневние и нов начин на користење на домашните уреди, мобилни и јавни сервиси, споделување на информации, нов начин […]

Прочитај повеќе