Expedia, eдна од најголемите светски онлајн трговски агенции, ќе прифаќа плаќање преку биткоини. Но, засега со дигиталната валута ќе може да се букираат само хотели, и тестирањето со кое ќе се види дали се исплати вакото плаќање ќе се прави само со американската верзија на сајтот. И други туристички агенции го прифатија алтернативното плаќање, како […]

Прочитај повеќе

Период во кој се подаруваат најмногу подароци, а едни од најпосакуваните и најчесто користени подароци се мобилните уреди. Па така, доколку имате нов паметен телефон или компјутерски таблет кој работи на Android, Google ja претстави листата на најдобрите апликации за 2012-та година. Evernote: Апликација со чија помош можете да фаќате забелешки во било која форма […]

Прочитај повеќе