Во 2008-ма бројот на нештата кои се поврзани со Интернет го надмина бројот на луѓето на Земјата. До 2020-та тој број ќе надмина 50 милијарди нешта кои се поврзани со Интернет, што ќе доведе до комплетно ново секојдневние и нов начин на користење на домашните уреди, мобилни и јавни сервиси, споделување на информации, нов начин […]

Прочитај повеќе