Подземни Фреквенции, отворениот музички сервис „каде што нема диктатура и секој може да учествува“, неодамна стартуваше своја онлајн продавница каде може да се најдат албуми на македонски алтернативни бендови. Продавницата има поддршка четири македонски издавачки куќи, што само го потенцира изборот. Има албуми од панк, до метал и инди рок бендови, некои повеќе познати од […]

Прочитај повеќе