Со овој текст ја завршуваме мини серијата на водичи за пријавување на неправилности на трите најпопуларни друштвени мрежи. YouTube е само уште една од тие мрежи, а со оглед на тоа дека се работи за објавување на видео содржина, можеби е и на прво место по објавување на навредлива, омаловажувачка и спам содржина. Ставот на […]

Прочитај повеќе