Foxit Reader е еден од подобрите PDF читачи за десктоп, а истиот постои и за Android (бесплатна + платена верзија) и iOS (бесплатна). Бесплатната верзија на Foxit е само за читање, а овозможува landscape и portrait мод на прегледување, вградена алатка за пребарување и импортирање на документи од РС преку WiFi или преку Dropbox и […]

Прочитај повеќе

Во просек секој Twitter корисник следи повеќе од 100 корисници и во зависност од тоа што го твитаат луѓето што ги следите, може да најдете други корисници кои можеби би ви биле интересни за следење. Twitter го има Discover, кој баш и не прави некоја којзнае каква анализа за да ви предложи нови корисници и […]

Прочитај повеќе