Overwatch се одликува со една од најголемите и најдарежливите фанови кои во ниеден случај не го одбиваат предизвикот за донирање пари за добротворни цели. Во случај да сте и вие фан на играта, најверојатно сте запознаени со мајската кампањата на Blizzard Entertainment. Pink Mercy кампањата започна во мај годинава, а целта беше да се активираат […]

Прочитај повеќе

Во хуманитарна акција, 12 твитерџијки, двајца професионални фотографи и една дизајнерка креираа #Tвитеркалендар за да ја подигнат свеста за ракот на дојката. Хуманитарната изложба се оддржа во недела, 23.12, кога соберените средства од продажбата беа донирани на Здружението за борба против рак на дојка – Борка. Како што беше ветено, календарот по промоцијата е достапен […]

Прочитај повеќе

Во спонтана иницијатива 12 Twitter девојки, професионалните фотографи Владимир Тасевски и Димитар Петровски, и дизајнерката Гордана Војнеска креираа дигитален #Твитеркалендар кој ќе биде промовиран во недела, на 23.12, во кафе Ли, Скопје, во 20:00 часот. Промоција на #Твитеркалендар 2013На спонтана иницијатива на (cont) tl.gd/ke4tju — Bookbox (@IlinaBookbox) December 21, 2012 Календарот ќе биде доделен како […]

Прочитај повеќе