Новиот модел на BlackBerry 10 ќе доаѓа во два модели едниот со целосна посветеност кон екраните на допир наследник на „линијата“  Torch и телефон со QWERTY-тастатура наследник на Bold. Веста заедно со првиот објавен маркетинг материјал ја објави Unwired. Blackberry ќе го напушто досегашното четирицифрено именување на телефоните и новиот модел ќе биде наречен поедноставно […]

Прочитај повеќе