Тulalip е експериментален проект на Microsoft Research кој „несакајќи“ се појави на socl.com страната. Сега тој домен содржи не објаснување, туку извинување од Microsoft дека ете погрешиле и несакајќи го објавиле сервисот. Во секој случај, Fusible блогот, кој го откри сервисот, успеа да фрли брз поглед врз неактивната почетна страна на кој пишува „Добредојдовте. Со […]

Прочитај повеќе