ТweetsPie е нешто „најдобро што му се случило на македонскиот интернет“. Така Иван Димоски, попознат како @MedoDimoski, ја oпишува новата Android апликација која прикажува листа од вашите најдобри твитови. Апликацијата секој саат ги прегледува 600-те последни твитови од пријателите кои ги следите и ги избира најдобрите 21. Одбраните твитови се всушност најретвитувани твитови. Направивме нова […]

Прочитај повеќе