Permeate е бесплатна iOS апликација од Бен Ходл, која овозможува брз преглед на популарните твитови од луѓето кои ги следите на Тwitter. Идејата на Permeate е да ви ги прикаже најпопуларните твитови, налик на македонската TweetsPie, но со малку поминималистички дизајн и без опција да контролирате кои профили да ви се појавуваат, што е мал […]

Прочитај повеќе

ТweetsPie е нешто „најдобро што му се случило на македонскиот интернет“. Така Иван Димоски, попознат како @MedoDimoski, ја oпишува новата Android апликација која прикажува листа од вашите најдобри твитови. Апликацијата секој саат ги прегледува 600-те последни твитови од пријателите кои ги следите и ги избира најдобрите 21. Одбраните твитови се всушност најретвитувани твитови. Направивме нова […]

Прочитај повеќе