Во овој серијал на текстови тимот на Brainster ќе споделува Growth маркетинг алатки и техники кои можат да ти помогнат во градењето на твојата кариера како маркетер. Buffer препорачано од Марија Јаневска, дипломиран студент на Академијата за Дигитален Маркетинг Buffer е алатка која ќе ти помогне во креирање различен контент, зависно од платформата на која што […]

Прочитај повеќе

Daily е бесплатна iOS апликација од Buffer за откривање на содржина. Апликацијата прикажува различни наслови кои може да ги споделите на друштвените мрежи, како Twitter, Facebook, LinkedIn или Google+. За жал, нема избор кога се насловите во прашање, па ќе го читате тоа што го сугерира Buffer. Според нив, интересната содржина не треба да биде […]

Прочитај повеќе

Buffer for Twitter and Facebook е апликација која ги баферира вашите статуси, односно ги чува и ги споделува во време кога вие ќе и кажете на апликацијата да го објави. Апликацијата, иако, во името ги споменува само Twitter и Facebook, статуси може да се закажуваат и за LinkedIn и App.net. Што и да сакате да […]

Прочитај повеќе