GameFounders е првиот стартап акцелератор кој ќе им помага на компаниите кои започнуваат со развој на видео игри. Акцелераторот е eстонски, но може да аплицираат компании од било која држава доколку се спремни да се преселат во Талин. Компанијата веќе ги прими првите 10 стартапи, но веќе е започнато апплицирање за вториот круг. За 9 […]

Прочитај повеќе