Aпликацијата GRID ги зема предвид вашите преференци во поглед на тоа какви вести сакате да читате. Апликацијата преку едноставен дизајн ви овозможува да ги следите вестите во неколку категории – Вести, Забава, Спорт, Твитер, Најнови, Мои вести и Бум мени. Првите три категории имаат дополнително неколку поткатегории кои попрецизно ги распоредуваат информациите и медиумите. Во […]

Прочитај повеќе

GRID.mk е eден од ретките агрегатори на содржина на нашиот пазар што има сопствена апликација за некој од оперативните системи на кои работат паметните телефони. Со помош на GRIDer, вие можете да ги прочитате сите содржини што ги има собрано агрегаторот, како и да ги сортирате според најнови или најпопуларни вести. Извори кои ги користи […]

Прочитај повеќе