Популарната имејл платформа Yahoo Mail конечно го доби долгопотребниот редизајн. Подобрувањата доаѓаат по барање на корисниците, но и заради потребите да се обезбеди добар сервис за веб и разни мобилни платформи како Windows 8, iOS и Android. „Ни кажавте гласно и јасно дека сакате поедноставен имејл сервис. Сакате да се логирате и брзо да ја […]

Прочитај повеќе