Неодамна Владата на Македонија ја објави својата апликација Супер Фит која треба да ги мотивра граѓаните и да им помогне да водат поздрав живот. Со слична мотивација е и овој текст, да ви помогне на Интернет да пронајдете услуги и сервиси кои навистина ќе ви помогнат да бидете поздрави. За почеток треба да го посетите […]

Прочитај повеќе

Како веб портал, друштвена мрежа и блог, Karas4training.com ќе се обиде да ги привлече сите професионални спортисти и аматери, тренери и инструктори, и да им понуди место каде ќе можат да се дружат, да споделуваат мислење и совети за тренинзи и исхрана. Новоста кај овој портал е што е еден вид на друштвена мрежа и […]

Прочитај повеќе