Проверка на вашиот и-мејл е секојдневна активност и често добивате мејлови од луѓе за кои не знаете апсолутно ништо. Љубопитните ќе се обидат да дознаат нешто повеќе за лицето така што ќе копаат на интернет, но што доколку сакате таквите информациите вам да ви се сервираат? Rapportive го работи токму тоа. Се интегрира со вашиот Gmail […]

Прочитај повеќе

Како мала диверзија на новостите деновиве за згаснувањето на Facebook, овојпат сакам да зборнам малку за Social Media Customer Relationship Management или во превод „Менаџмент на односите со потрошувачи на друштвените мрежи“. Најверојатно веќе сте запознаени со поимот CRM – Customer Relationship Management или менаџмент на односи со потрошувачи. Овој поим се однесува на воспоставување на […]

Прочитај повеќе

Доколку сакате да дознаете повеќе информации за личноста од која примате порака, тогаш Rapportive екстензијата за Gmail сигурно би требало да ви биде од голема корист. Целта на оваа екстензија e да го направи комуницирањето да биде полично. Rapportive e екстензија која функционира на повеќе пребарувачи, а нејзиното инсталирање е многу едноставно. Откако ќе ја […]

Прочитај повеќе