Facebook одбива да воведе опција која ќе прикаже кој ве тргнал од листата на пријатели бидејќи тоа ќе значи негативно корисничко искуство и многу, многу драма. Но, постои едноставна скрипта која ќе ви помогне да ги држите под контрола сите ваши стотина онлајн пријателства, и која ќе ви каже на кого да се налутите бидејќи […]

Прочитај повеќе

Вчера претставивме неколку корисни Google Chrome екстензии, а денес имаме уште една за сите оние кои веќе се имаат заразено со Google+. Кога некој ќе ве додаде во круг во Google+ ви пристига нотификација, меѓутоа тоа не важи и кога некој ќе ве избрише. GoogleMinus е екстензија со која можете да дознаете дали некој ве […]

Прочитај повеќе