Вчера претставивме неколку корисни Google Chrome екстензии, а денес имаме уште една за сите оние кои веќе се имаат заразено со Google+. Кога некој ќе ве додаде во круг во Google+ ви пристига нотификација, меѓутоа тоа не важи и кога некој ќе ве избрише. GoogleMinus е екстензија со која можете да дознаете дали некој ве […]

Прочитај повеќе