Facebook ја отвори анкетата за корисниците за гласање за предложените промени за приватност, и можете да гласате во следните 7 дена, односно до 10ти декември. Препорачливо е да сите корисници да гласаат, бидејќи се работи токму за вашите информации и како Facebook се справува со истите. Но, од друга страна пак, доколку 30 посто од […]

Прочитај повеќе