На интернет се појавија гласини дека Google работи на компјутерски таблет кој ќе чини само 99 долари. Тој таблет компјутер би бил сличен на Nexus 7, но со послаб хардвер. Имено, на GLBenchmark се појави таблет, именуван како „Asus ME172V“ за кој се шпекулира дека ќе биде таа поевтина варијанта.  Според информациите на GLBenchmark, таблетот […]

Прочитај повеќе