Apple го објави новиот iTunes 11 преку кој се поврзуваат сите iPad-и и iPhone-и кога треба да се синхронизира, купи и симне содржина. Тоа што е ново е што iTunes сега работи побрзо, што е доста возбудлива вест за корисниците на iOS платформата бидејќи iTunes од секогаш бил тромав при користењето. Уште една од поважните […]

Прочитај повеќе