Денес Microsoft ја започна својата контроверзна анти-кампања против Google во која ги убедува луѓето дека Google ги води на погрешно место бидејќи сите резултати за купување се платени. На новито веб сајтот Scroogle се вели дека „Google Shopping не е ништо повеќе од листа на таргетирани реклами кои корисниците мислат дека се резултати од пребарувањето“, […]

Прочитај повеќе