WordPress.com како блог платформа за создавање веб сајтови расте од ден во ден, а за тоа се заслужни луѓето од Automattic, компанијата која стои буквално позади се што работи на WordPress, како и самиот тој софтвер. Порано, тоа беше само софтвер за блогирање, а денес се работи за еден одличен и многу моќен систем за […]

Прочитај повеќе