Друштвени мрежи! (аплауз) Вака започнува пародијата на Onion во која се исмејуваат маркетинг агенциите и користењето на друштвените мрежи. „Не знаевме што да правиме за клиентите, па им отворивме профил на Facebook.“, вели Камерун Хјуз во своето излагање на Onion Talks кои се исто пародија на TED конференцијата. Погледнете го видеото: [youtube]CK62I-4cuSY[/youtube]

Прочитај повеќе