Кога станува збор за периферни уреди, никако не смее да се изостави важноста на глувчињата. Доколку сте гејмер или едноставно сакате да уживате во некоја добра игра, веќе сигурно имате одличен глушец кој ви одговара на навиките. Доколку се уште се двоумите околу изборот на гејмерско глувче, ви подготвивме кратка споредба на два одлични уреди […]

Прочитај повеќе