Апликацијата за стрипови Marvel Unlimited сега е достапна и за Android. Апликацијата овозможува пристап до куп стрипови на Marvel, поточно до околу 13.000 стрипови објавени во последниве 70 години. Но, стриповите не се бесплатни. Треба да се претлатите за 10 долари месечно или 60 долари годишно ако се регистрирате до 15-ти мај. Покрај претплатата за […]

Прочитај повеќе

Летото е вистинско славје за гиковите како мене. Имаме премиери на филмови, куп нови игри, Е3 и еден од најголемите настани секое лето Comic Con. Оваа година се одржува од 21 до 24 Јули. Конвенцијата е воспоставена од Шел Дорф во 1970 година под името Golden State Comic-Minicon и од 1991 се одржува во San […]

Прочитај повеќе