Првин Gangham Style сруши Гинисов рекорд за најлајкнувано видео, а сега со 824 милиони прегледи стана и најгледаното YouTube видео на сите времиња, надминувајќи го со 20 милиони прегледи видео спотот Baby на тинејџерската ѕвезда Џастин Бибер. Видеото го исмева конзумеризмот на Гангам, предградие на Сеул, главниот град на Јужна Кореја. Psy, неговото право име […]

Прочитај повеќе