Најпрво, за тие што не се запознаени, Blogirame.mk доделуваше награди за македонските блогери и твитерџии. Номинациите, дел од категориите и победниците ги одредуваше самата заедница, а синоќа во МКЦ во добар дел на присуство на истата, беа доделени и златните медаљи за победниците. За најсекси блогер/ка беше избрана Ангела со нејзиниот блог Angela Dissected, најреволуционерен […]

Прочитај повеќе