Друштвената мрежа за споделување локација Foursquare надмина 3 милијарди „чекирања“.  The NextWeb забележува дека апликацијата  во последниве три месеци, дневно бележи по 6,2 милиони најави, а имаат и 25 милиони корисници низ целиот свет. This week we hit 3,000,000,000 check-ins, and we’re thankful for all of you who made it happen. Happy Thanksgiving! bit.ly/TgxWW6 — […]

Прочитај повеќе