Познат поголемиот дел од спикерите на 6-то издание на AllWeb. Влезниците по Early Bird цена ќе бидат достапни уште 10 дена. Шестото по ред издание на најголемата домашна конференција за дигитален маркетинг AllWeb, оваа година ќе се одржи на 17 ноември. По успешното второ издание на конференцијата во Тирана, Албанија, AllWeb се враќа во Скопје […]

Прочитај повеќе

Неодмана едно американско истражување покажа дека просечен твитерџија е 28 годишна девојка која има iPhone. Мотивиран од овој и сличните истражувања кои се обидуваат да ја дефинираат мрежата, Никола Спасов од агенцијата Рејтинг направи анкета со над 240 твитерџии, чии информации ги претстави на All Web конференцијата. За жал бројот на твитерџиите сè уште е тајна. Друштвената […]

Прочитај повеќе