Виртуелен лик кој може да препознае емоции, видео игри која реагира на движење на телото наместо џоистик или тастатура, еден џоистик за 3Д движења… овие револуционерни нешта беа промовирани деновиве на Еlectronic Entertainment Expo или Е3 саемот, кој траеше од 2 до 4 Јуни. На саемот секоја година се промовираат најновите нешта во гејминг индустријата […]

Прочитај повеќе